Sexyshoot

Sexyshoot FAQ

” Celebrate Your Body ”

Een sexyshoot wordt ook wel  boudoirfotografie,  lingeriefotografie, glamourshoot, bodyshoot, erotische fotografie of naaktfotografie genoemd

Galerie op nieuwe website: https://www.boudoirshoot4you.nl

Kennismaking

Een erotische fotoshoot is een spannende maar ook een bijzondere ervaring waarbij je je letterlijk en figuurlijk blootgeeft voor de camera en de fotograaf. Een fijne klik tussen jou en de fotograaf is belangrijk om een mooie ontspannende shoot te maken waarbij je jezelf ongeremd durft te laten zien. Om deze reden ga ik altijd eerst kosteloos een kennismakingsgesprek in een leuke omgeving (1ste bakje koffie of thee is van mij) met je aan om te kijken of er een klik tussen ons is en om een vertrouwd gevoel te creëren. Uiteraard bespreken we tijdens de kennismaking wat je graag wil. Hierbij maken we gebruik van door jezelf aangedragen voorbeelden en mijn voorbeelden die ik bij me heb op mijn Ipad. Dit gesprek is geheel vrijblijven van beide kanten. Voel je niet bezwaard. Trekt het je niet of vind je het toch nog te spannend dan is dit geen probleem! Als ik me er zelf niet gemakkelijk bij voel ga ik er zelf ook niet op in. Niet alle wensen van klanten spreekt mij aan en andersom is dat net zo.

De shoot

Een sexyshoot is eigenlijk een proces waar je naar toe groeit. Meestal gaat er wat tijd overheen tussen de kennismaking en de daadwerkelijke shoot. Je wilt misschien nog wat leuke setjes kopen, wat ideeën opdoen en misschien wil je nog iets lekkerder in je vel zitten voordat je daadwerkelijk de shoot gaat doen. In de tussentijd heb ik meestal wat contact met je via de app. Ook de shoot zelf bouw ik rustig op. Je hoeft niet gelijk alles te geven. Ook bepaal jij natuurlijk hoever je gaat en wat het tempo is. Het is leuk om bijvoorbeeld je eigen muziek mee te nemen of iets uit te zoeken bij mij op de computer via Spotify. Download je favoriete muziek op je telefoon. Ik zorg voor een goeie box. Gegarandeerd dat je je dan losser en ontspannender voelt. Verder kan het gezellig zijn om een vriendin mee te nemen. Dit kan voor de nodige ontspanning zorgen. Het is geen probleem dat er iemand meekomt. Wel heb ik het verzoek deze gene geen foto’s te laten nemen met eigen gsm. Dit kan storend werken.

Partnershoot

Een mooie sensuele en intieme shoot met je partner kan geweldig zijn. Hierbij trek ik wel de grens tot wat voor mij prettig voelt qua poses. In ons kennismakingsgesprek gaan we jullie wensen samen doornemen. Samen komen we er altijd uit.

@homeshoot

Ik kan ook bij je thuis komen om een prachtige shoot in je slaapkamer te maken. Voorwaarde is wel dat er genoeg licht en ruimte is en er niet teveel spullen staan zodat we gemakkelijk kunnen stylen. Een @home shoot doe ik alleen met vrouwen.

Wat is de (leeftijds)grens 

Naaktfotografie is er voor iedereen van 18 tot tachtig. Iedereen is mooi en iedereen heeft een sexy kant. Mijn passie en missie is die in jou naar voren te halen!!! Voor mij is het belangrijk een esthetisch naaktshoot te maken waarbij het lichaam zo mooi en voordelig mogelijk weergegeven word. Dit kan op verschillende wijze. Je kan een deel van jezelf laten zien, in lingerie of volledig naakt. Hierbij heb ik wel de grens dat moet er wat aan de verbeelding van de kijker moet overgelaten worden. Ik houd persoonlijk van kunstzinnige vormen van naaktfotografie. Alles wat ook maar enigszins neigt naar pornografie laat ik liever aan een vakgenoot over. Stellen zijn ook samen welkom. Erg leuk om te doen!!! Mannen alleen doe ik liever niet.

Voor de leeftijd bestaan er geen bovengrenzen. De ondergrens is voor mij wel 18 jaar. Mijn modellen tot nu toe zijn tussen de 19 en 60. Jonge meiden zal ik adviseren in hoe ver te gaan met wat van zichzelf te laten zien. Ik vind het belangrijk om verantwoord om te gaan met jongeren en wil er voor waken dat er verkeerde beslissingen worden genomen hierin in dit tijdperk van Social Media. Voor de rest wil ik zeggen;” iedereen is mooi en iedereen heeft een eigen gevoel voor sexyness!” so Celebrate Your Body!”

Duur

Tijdens de naaktshoot die ongeveer 1,5 uur in beslag zal nemen is er voldoende tijd om diverse opzetjes te maken. Daarmee bedoel ik dat er gewerkt kan worden met zwart en witte achtergrond, stoelen en kleden, kussens e.d. en dat er tijd is voor wisselen van kleding/lingerie setjes, make-up en haar styling.

Verzorging

Voor make up en haar heb ik  een geweldige visagiste/kapster voor je geregeld. Bij dit soort shoots geeft haar en visagie verzorgd door een vakspecialist echt een extra glamorous effect. Let ook op je nagels en teennagels.  het kan net even het verschil maken als je mooi verzorgde handen en voeten hebt. Haal gewoon alles uit de kast want dit is meestal een once in a lifetime shoot! En niet geheel onbelangrijk. Trek een paar uur voordat je naar de shoot komt géén ondergoed aan. Uit ervaring blijkt dat bh’s en slips rode strepen en striemen op de huid achterlaten. Er is natuurlijk Photoshop maar voorkomen is mooier dan genezen.

Klik hier voor Prijzen