Zwangerschapsshoot

Duur
De shoot duurt ongeveer drie kwartier tot maximaal anderhalf uur. Het hangt er vanaf hoe gemakkelijk alles gaat. Als jullie op internet leuke ideeën tegenkomen voor foto’s stuur ze naar mijn hotmailadres j.s.schotsborg@hotmail.com. Dan houd ik rekening met jullie wensen en dan zijn we vrij snel klaar met de shoot. Zelf heb ik genoeg ideeën om uren door te gaan namelijk.

Kleding
Neem verschillende setjes kleding mee. Liefst wat donkere en lichte effen kleur kleding!

Ik raad aan om een bh aan te doen die goed onder de kleding weg te moffelen is. En liefs in de kleur van je topje of shirtje. Maar een leuke contrasterende kleur waarbij het bandje wel gezien mag worden kan natuurlijk ook. Het mooist is verder een zwarte en of witte legging zonder ritjes en grote merknamen. En simpele strakke hempjes. Kleding die zo weinig mogelijk afleid is het mooist om de aandacht op de buik te leggen. Verder zijn mooie jurkjes en een spijkerbroek natuurlijk ook mooi. Je moet uiteraard wel zoveel mogelijk jezelf zijn. Ik werk met een zwarte en een witte achtergrond dus tussendoor houd ik een kleine koffiepauze om de achtergronden te wisselen.

Als de partner meegaat is het mooi dat hij/zij een spijker/broek met een stoere riem om heeft. Strak wit of zwart ff t-shirt een mooie lievelingsblouse of een ff topje is het mooist. Een lievelings horloge/betekenisvolle ring en tatoos in beeld kunnen erg mooi zijn. Evt in de blote bast als hij of zij zich daar prettig bij voelt.

Schoenen maakt niet uit want die komen niet in beeld. Je/ullie gaan op sokken ivm het zo weinig mogelijk beschadigen van het papier.

Verzorging
Zorg verder beiden voor mooie verzorgde handen en nagels voor een mooie detailfoto waarbij jullie handen in beeld op de buik komen. En misschien heb je een beetje poeder in je eigen huidtint om glimmende plekjes in het gezicht te voorkomen. Indien je/jullie huisdieren hebben is het raadzaam om zwarte kleding goed af te nemen met vochtige handen om haren en pluisjes te verwijderen. Je ziet op de foto namelijk alles. En strijk wat wijder zitten de shirts!!!! Er is natuurlijk altijd nog Photoshop maar beter voorkomen dan nabewerken 😉

Dieren
Sommige mensen vinden het leuk om met hun huisdier op de foto te komen. Een hond is welkom zolang deze in het gareel te houden is tijdens de rest van de shoot. Er staat namelijk dure apparatuur wat gemakkelijk omvalt.

Zelf meebrengen
Ik heb veel spullen in de studio maar het is persoonlijker als jullie speentje, geboorte knuffels, sokjes en schoentjes zelf meenemen. Ik heb ook nog wat blauwe en roze muisjes maar misschien kunnen jullie zelf nog wat meenemen. Weet namelijk nooit of het nog genoeg is.

Levering foto’s
Foto’s worden binnen zeven dagen geleverd ( of kunnen opgehaald worden) liefst op een zelf meegebrachte usb stick. Het is mogelijk om de shoot incluisief foto’s op usb stickje te krijgen. Dit kost negen euro extra!

Verder neem een goed humeur mee en zorg dat jullie lekker uitgerust zijn. Dan maken we er een gezellig en ontspannen shoot van. Ik heb er zin in!!!

Klik hier voor prijzen