Wie ben ik?

Wie ben ik

Ik ben Joyce Schotsborg 45 jaar geboren en getogen Leeuwarder. Fotografie begon bij mij met een passie voor vastleggen van mooie dingen en mooie momenten. Mijn behoefte aan evenwicht, gevoel voor verhoudingen, oog voor schoonheid en esthetiek kan ik tot uiting brengen in o.m. mijn foto’s. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in fotografie. Mijn hart gaat sneller kloppen van een mooie foto genomen op het juiste moment met de juiste uitdrukking in het juiste licht! Het daarna nog extra mooi maken door het nabewerken in Photoshop is voor mij echt een cadeautje, de kers op een verrukkelijke taart!!!Dit hele proces van kijken, maken, creëren en verfijnen kan me de hele dag volledig in beslag nemen, in vervoering brengen en raken. Het geeft me een boost van energie zodra ik het eindproduct aan de wereld mag presenteren. Dit is hoe ik het voel en dit is hoe ik het beleef. Een passievolle beleving waarin ik jou als klant graag in meeneem. Mijn missie is om jou een fotoserie te geven waarvan je denk WAUW ik wist niet dat ik zo mooi op een foto kon staan!!! Dan is mijn missie geslaagd!

Hoe ben ik begonnen

Ik ben grotendeels autodidact. Bijna alles wat ik maak heb ik mezelf aangeleerd. Wel met behulp van workshops, van collega-fotografen en tutorials via YouTube. Mijn passie is uiteindelijk een uit de hand gelopen hobby geworden wat ik graag deel met de wereld. Deze website gebruik ik dan ook als een soort presentatieblaadje voor mijn werk. Recenter werk is te vinden op Facebook en Instagram (resp. Joyce SchotsborgStyling en Fotografie en Joyce Schotsborg Fotografie)

Hoe werk ik

Elke shoot brengt weer een andere uitdaging met zich mee waar ik in de voorbereidingen altijd veel tijd in steek. Welke poses zijn leuk, hoe doe ik de styling, wat voor achtergrond en accessoires kan ik gebruiken, wat past bij deze type klant etc. Heerlijk vind ik dat creatieve proces. Maar ook zenuwslopend. Voor elke shoot heb ik lichte plankenkoorts en ik leg de lat erg hoog voor mezelf. Ik wil dat jij tevreden bent met hoe je op de foto staat, ik wil dat je jezelf herkent in hoe je op de foto staat, ik wil dat jij dat WAUW gevoel krijgt bij de door mij aan jou afgeleverde fotoreportage en ik ga tot het uiterste om dat te bereiken. Ik blijf mezelf voortdurend verbeteren en leer elke keer bij elke fotoshoot nog altijd weer bij. En daag mezelf uit om steeds beter te worden. Dat leer proces is nooit klaar. Ik zie overal verbetering. Dat ben ik.

Ik maak mijn klanten graag blij met mooie, intieme en treffende sfeerfoto’s vol creativiteit en spontaniteit. Ik wil niet alleen dat jij tevreden bent als klant maar ik wil zelf ook graag blij worden van mijn werk het is immers mijn passie. Kan ik jou ook blij maken met een mooie shoot!? Kijk dan bij mijn aanbod in het menu. Voor meer informatie kijk in het menu onder contact, hier kunt u via het contact formulier uw vraag stellen maar u mag mij natuurlijk ook bellen.

Een persoonlijke kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend!!!

Visagie en haar

Ik werk samen met visagiste en hair-artist Eva Birlova. Deze samenwerking heeft al diverse malen voor prachtige resultaten gezorgd. Meer van haar werk is te bewonderen op de link hieronder

https://www.facebook.com/BruidskapsterEva

Warme groet,

Joyce Schotsborg (fotograaf)  Eva Birlova (haar en visagie)

KvKnr: 68611382