Aanbod en prijzen

Prijzen zijn allen inclusief alle prachtige foto’s in kleur welke via WeTransfer worden gezonden naar je emailadres. Je krijgt een bestand met foto’s met log waaruit je 30 foto’s kan uitkiezen. Die krijg je dan zonder mijn logo ( indien je meer foto’s wilt, dan zijn deze na te bestellen voor € 5 per stuk, 10 voor €50, 20 voor €75 en 30 of meer voor €90 ).

ShootPrijs
NewBornShoot (at home)€240,-
Zwangerschapsshoot buiten ( inclusief gebruik jurken + €20, €150,-/€ 170
Zwangerschapsshoot in de studio ( inclusief gebruik jurken + €20 ) € 220/€240
Familyshoot buiten,
in de studio + €70
€151,-/ €190
Cakesmash incl. taart at home/ in de studio €150,-/€220
Sexyshoot check de nieuwe website https://www.boudoirshoot4you.nl/prijzen/v.a. €397,-

Extra’s:

Haar & visagie (door professionele visagiste)€50,- 
Extra collage€10,- 
Cadeaubon (incl. verzending)€3,50 
Special effects (schaduwfoto/lost child)voorbeeld€99,- 
Boek tot 20 foto's€119,-
Herinneringsboek. Een boek met schaduwfoto’s en op kunstzinnige wijze bewerkte foto’s van uw dierbare geliefde( kind). Aan wie u op een mooie en bijzondere wijze een herinnering wilt behouden €199,- (inclusief boek van a6 formaat met 25 pagina’s en elke foto op een bijzondere manier bewerkt.€247,-

Videografie:

NewBornVideo (NIEUW)€347,-
Bedrijfsvideo(NIEUW) vanaf€547,-

NIEUW herinneringsboek. Een boek met schaduwfoto’s en op kunstzinnige wijze bewerkte foto’s van uw dierbare geliefde. Aan wie u op een mooie en bijzondere wijze een herinnering wilt behouden €199,- (inclusief boek van a6 formaat met 25 pagina’s en elke foto op een bijzondere manier bewerkt.

 

Ik vraag voor shoots op lokatie een kilometervergoeding €0,38 per km 

Bij een combinatie van shoots bv een zwangerschapsshoot gevolgd door een NewBornshoot krijg je 10% pakketkorting! (dit geldt ook voor een combinatie met een video)

 

Waarom kies je voor mij:

Ik neem de tijd! Ik wil een mooie reportage maken waarover jij en ik beide tevreden zijn. Ik zit dus niet bovenop de hierboven genoemde tijd en het aantal geleverde foto’s. Het is meer een richtlijn.

Als extra service wil ik kosteloos hulp bieden bij het nabestellen van foto’s op bv een mooi canvas hout of ander materiaal. Ik weet een beetje de weg om tegen de beste prijs de mooiste kwaliteit te laten afdrukken.

Ik kan op verzoek speciale bewerkingen voor je maken. Zoals een schaduw foto of een lost child foto. Waarbij verschillende foto’s van familieleden kan samenvoegen of als schaduw kan bewerken. Samen met jou bespreek ik uw persoonlijke wensen door en maak iets speciaal op maat gemaakt. Dit tegen een meerprijs van € 99,- per foto. Een ontroerende en dankbare opdracht welke ik met met mijn hart maak.

Tijdens de shoot zet ik graag muziek aan, dus maak een playlist en download deze op je telefoon. Dan zorg ik voor een goeie speaker.Muziek maakt mensen losser en geeft ze het gevoel meer zichzelf te kunnen zijn. Zelf raak ik er ook extra van in de stemming. Kortom sfeerverhogend!

Bij een sexyshoot/ partnershoot krijg je een kennismakingsgesprek in een gezellig loungecafe of bij  mij in ‘De Studio’ om voor ons beide aan te voelen of er een klik is. Je geeft jezelf tenslotte bij een sexyshoot wel bloot aan een onbekend persoon. Op de foto’s wil ik graag dat je een uitstraling hebt dat je je eraan hebt overgegeven.

Voor een woning- en bedrijfsshoot is het handig als ik eerst de woning/ het bedrijf bekijk. We kunnen daarom een eerste vrijblijvende kennismaken bij uw bedrijf of woning doen.