Klantreacties

Hieronder vinden jullie in de link Google reviews en reacties van mijn klanten welke ik via de mail of Whatsapp mocht ontvangen

https://www.google.com/search?q=joyce+schotsborg+fotografie&oq=joyce+schotsborg+fotografie&aqs=chrome..69i57j69i61l3.5670j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47c8fe818b7d76bd:0xaffb43b5599f344d,1,,,

 • Hi Joyce, de foto’s zijn waanzinnig! supermooi gemaakt 🙂
 • Wauw zulke mooie foto’s geworden
 • Ik ben heeeeeel blij met je foto’s, Joyce!
 • We zijn heel erg tevreden! Ik ben verliefd op de foto’s 🙂
 • Ohhhhh wat een fantastische foto’s. Jij moet echt mijn vaste fotograaf worden hoor! Vakvrouw!!! Ik reserveer je voor onze bruiloft hahahaa!!!! Ik selecteer een paar foto’s voor de website. IK BEN SUPERBLIJ!!!!!
 • Wat een prachtige foto’s!! We hebben de tranen in onze ogen.. echt boven verwachting mooi! We gaan ze nog rustig bekijken en dan hoor je nog van ons.
  Alvast enorm bedankt hiervoor!
 • “Vanacht even snel gekeken. Ze zijn echt prachtig  . Ik ga er vandaag direct een fotoboek van laten maken 🙂
 • Beste Joyce wij vonden het ook heel fijn! Wat super dat je alvast wat foto’s hebt gestuurd. We vinden ze heel mooi!!
 • “Phoe Joyce: Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van je foto’s. Wat heb jij een creative manier van kijken! Bedankt voor zover en ik ga je snel weer boeken voor een ander project! Fijn weekend.
 • ” Wow…..Nou… je hebt met deze shoot wel echt 1 ding bereikt: ik vind mezelf mooi :-)! Als in: ik zeg het soms wel eens tegen mijn spiegelbeeld, maar voelde het nog niet altijd zo. Maar nu zeg ik vol overtuiging dat ik mezelf mooi vind 🙂 “
 • “Oooh Joyce echt fantastisch wat mooi, echt superbedankt, prachtige ervaring en goed voor mijn zelfvertrouwen”
 • ” wat heb je dit mooi gemaakt!!!! Ik ben een beetje verliefd geworden op mij zelf haha. Ik moet nog heel wat laten afdrukken zie ik wel!”
 • “wij zijn nog steeds super blij met de zwangerschaps foto’s die je 2,5 jaar terug hebt gemaakt😍 zou graag weer een mooie foto willen van ons gezinnetje
 • ” 25-03 hebben wij een familieshoot bij Joyce laten doen. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het resultaat, foto’s zijn erg mooi geworden en zijn van zeer goede kwaliteit. Wat wij ook prettig vonden was het feit dat Joyce zeer makkelijk omgaat met kinderen, zich aanpast aan hun tempo. Dit maakte dat onze zoontje zich op zijn gemak voelde en zich open opstelde naar Joyce toe. Bedankt voor de fijne samenwerking en misschien tot ziens
 • Heb gisteren een cursus gevolgd en was superfijn! Wat doe je dat met veel passie en bevlogenheid! Top!
 • ” Echt schitterend zeg!!!ik ben heel blij met deze foto’s!! “
 • ” Bedankt voor de prachtige fotos….ik ben er super blij mee….
 • “Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Super, super bedankt.
  Als verrassing voor mijn moeder, wil ik er graag een fotoboek van maken. “
 • “Wij hebben een superleuke zwangerschapsshoot gehad! De sfeer was heel erg prettig en je merkt echt dat mooie foto’s maken je passie is. De (vele!) foto’s zijn prachtig geworden, we hadden de bewerkte foto’s ook binnen no time ontvangen! & we komen zeker terug als de kleine is geboren :D!”
 • “heel erg bedankt voor de mooie foto”s…zijn echt heeel erg mooi geworden!
  we krijgen een en al leuke reacties:-)”
 • “Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Joyce Schotsborg. Zij is geduldig, vol ideeen en heel liefdevol met baby’s. Echt super!
  ‘De baby bepaald het ritme, en zij past zich er opaan’ ze heeft het een paar keer herhaald, dit maakte dat het een hele relaxte zweer was, om onze baby en ons op het gemak te laten voelen. Een baby kan kan niet anderhalf uur aan een stuk door lachen, dit was daarom geen probleem.
  Joyce is heel precies in haar werk, en neemt de tijd voor net die ene foto!’
  (Al zijn die andere foto’s in onze ogen al prachtig geflitst!!)
  De vele foto’s die bewerkt zijn die we opgestuurd kregen per mail (en zo snel!) daar stonden we versteld van, Top!!!Joyce, bedankt voor deze fijne ervaring en prachtige fotos!”
 • “Supergaaf! Echt echt prachtig, heel erg mooi! Dat is inderdaad een kadootje voor het slapen gaan. Erg benieuwd ook naar de rest, beloofd wat!”
 • Wat een geweldige foto’s!!!
  Hartstikke bedankt!